solnedgång

 Nikon D3100 + Nikkor 50mm f.1.4G

Hej!

Jag har inte lagt upp något här på ett tag men det är bara för att jag inte har suttit så mycket vid datorn, jag har mest spenderat tid med min familj. I fredags jobbade jag 3 tre timmar på förmiddagen då de behövde hjälp och det gick fort om man jämför hur jag brukade jobba. 

Idag ska jag till Boda Borg med min familj. Vi ska åka vid tio och bilresan dit tar ungefär en timme, kanske lite längre.
Känns nästan som jag börjar bli sjuk men jag hoppas att det inte blir något!
Dessa bilderna tog jag för 2 kvällar sen, jag ville ta lite mer seriösa bilder på mig och det gjorde jag!
Vi ses!

Windy

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f.1.4G

Hallå!

Här kommer ännu en bild från när jag tog kort för någon dag sen! Tycker att det är så jobbigt att redigera porträtt som är tagna när det är mulet ute, till skillnad från i skuggan eller i solen. Ansiktet blir helt platt och lysterlöst. Nej,  det gillar jag inte!

Nu är klockan kvart över 8 och jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Jag ska snart gå upp och äta frukost och göra mig iordning lite. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, ser inte ut som det blir solsken iallafall ;)

Vi ses!
 

Self portrait

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f.1.4G
 

Tjenare!
 
Igår var jag och Malin i stan och det var därför jag inte la upp några bilder. Jag köpte inte så mycket men det var lite grejor! Kanske lägger upp en bild på vad jag köpt någon gång. Det var rea i typ hela stan vilket var bra, fyndade rätt mycket av det jag köpte faktiskt. 
 
Här är två bilder från när jag tog kort med en stol. Blev inte lika nöjd med dessa bilder som den första jag la upp men de är väll okej! Håller på att redigera de andra, de kommer upp någon gång under dagen/imorgon.
Nu ska jag fortsätta redigera och svara på lite komentarer. :)
 
Vi ses!
 
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com