En annorlunda redigering

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 

Hej!
 
Första daget på sommarjobbet var idag, har kanske inte skrivit det här men jag ska sommarjobba på ica i min hemstad i 4 veckor. Gick upp halv 7 och gjorde mig iordning och vid halv 8 cyklade jag hemifrån, kan säga att det var riktigt kallt men som tur väl var regnade det inte! Packade upp varor hela dagen och vid 5 slutade jag och det ösregnade ute :/ Så pappa fick komma och hämta mig och cykeln för jag vägrade att cykla! 
 
Nu är jag rätt sliten, ont i benen och fötterna. Det är så ovant att gå runt på de hårda golven en hel dag, men jag vänjer mig säkert snart! Har spenderat kvällen med att leka lite i photoshop, resultatet är här över. Tycker det blev rätt coolt :P
 
Ses snart!

Midsommar!

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 

GLAD MIDSOMMAR!

Idag är det midsommarafton och det ösregnar ute. Igår gick jag ut och plockade lite blommor och gjorde sedan en krans. Den enda anledningen till att jag gjorde den var för att ta kort i den, haha. Medans jag fixade mig själv och allt annat till fotograferingen så började kransen vissna... Så den ser lite hängig ut i bilden ;D
Tog många fler som blev riktigt bra men hinner inte redigera de nu. Ska spendera midsommarafton med min familj hemma. 
 
Hoppas ni får en fin midsommar även om det regnar!
 
 

Klippt mig!

 
 
Klippte mig igår!
 

Hejhej!
 
I förra inlägget skrev jag att jag skulle klippa mig och det gjorde jag! Klippte mig vid kvart i 12 och var klar vid ungefär 10 över. Blev nöjd men hon klippte det lite för uppklippt även om jag sa att bara lite uppklippt, men jag får leva med det. Det är JÄTTESKÖNT att mitt hår inte tovar sig hela tiden och mitt hår är fortfarande rätt långt.
 
Beklagar för de fula efterbilderna, mitt på dagen är verkligen sämsta tiden att ta kort. Solen var rakt i mina ögon och det blev fula skuggor i mitt ansikte.
Idag ska jag bara ta det lugnt, har faktiskt ingen aning vad jag ska göra! :P
Ni får ha en underbar dag så skriver jag senare.
 
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com