Rådjur på ängen

Nikon D3100 + SIGMA 70-300mm
 
Tjenare!
 
Jag har länge funderat på att försöka ta kort på några rådjur som springer utanför vårt hus, de är här nästan hela tiden så jag hittade de snabbt när jag gick ut. Kom inte så nära (bilderna är på 300 zoom) för såklart sprang de iväg när de såg mig. Följde efter ett litet tag efter dem men sen kändes det så elakt så jag lämnade de ensamma. Fotade de bara i kanske 10 minuter. 
 
Idag har jag bara haft en lektion! Idrotten var inställd vilket var sjukt skönt, däremot har vi cooper test nästa vecka och man kan väll inte säga att konditionen är på topp. Slutade 13.20 och kunde åkt hem med 14.24 tåget men satte mig på biblioteket och pluggade i 1,5 timme och sen åkte med 15.20 tåget med Julle. Jag och Julle ska till Boda borg med min förra skolas skol if. Det ska bli jätteskoj även om jag var där för någon månad sen. 
 
Nu måste jag plugga spanskaglosor och blad. Japp jag har prov i blad imorgon haha ;)
Godnatt! 
 
 

Sommarkväll

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej!
 
Hittade dessa gamla bilder jag fotade i Juli och redigerade de en snabbis. 
 
Idag har det inte varit en så seg dag i skolan, vi hade bara två lektioner (Därav den ena var idrott) och slutade vid 20 över 1. Imorgon har vi lite längre dag men inte så värst lång. Är jättetrött efter dagen så ska gå och lägga mig snart.
 
Skriver mer någon annan gång! :)

Blixtrar och dunder

Nikon D3100 + Nikon 18-55mm
 
Hej!
 
Förra tisdagen blixtrade det som satan ute och jag tog tillfället i akt att försöka ta kort på de. Att det var molnigt var en stor nackdel så fick inte med själva blixten på många bilder. Dessa bilder är fotade ut från mitt fönster, lutade ner stativet och ställde in kameran på slutartiden 30 så att jag skulle ha så stor chans som möjligt att få med någon blixt på bild. Jag lyckades inte på många och klockan blev mycket så tog inte så hemskt många. Är ändå rätt nöjd med de då det var första gången jag fotade blixtrar.
 
Kom hem från Anni för några timmar sen och nu har jag gjort samhällsläxan och kollat lite på serier. Har börjat kolla på Chasing life vilket handlar om en tjej i 20-årsåldern som får cancer, den är faktiskt riktigt bra! Imorgon är det skola igen, måndagar är värst då jag går 8.00 - 16.10 :( 
 
Nu ska jag plugga matte då vi har matteprov på torsdag och sen ska jag till gympan för att vara ledare för friståendeträningen.
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com