Solnedgång och kvällsfotografering

Nikon D7200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hejsan!
 
Skolan har börjat igen och veckan har gått snabbt, nya ämnen och nya lärare har gjort att de flesta lektionerna bara varit introduktion av kursen och lite lära kännande av nya lärare. Så vi har inte riktigt haft några riktiga lektioner. Däremot imorgon börjar det på riktigt då vi ska börja välja det vi vill göra på UF.
 
Ikväll har jag och Becca varit ute och fotat bilder! Med ett paket värmeljus och ungefär 18 dricksglas begav vi oss ut i skogarna för att leta efter mörker. Vilket nu i efterhand var lite fel då det blev bäst bilder innan det blev kolmörkt. Ska lägga över bilderna på datorn nu så ska jag börja välja ut de och lite så. Vi får se om det kommer några snart.
 
Vi ses! :)

Orange grävmaskin

Nikon D7200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hejsan!
 
Tycker ni om min nya design? Sommaren börjar gå till sitt slut och jag tyckte det var passande att ha en lite mörkare design. Har även gjort själva inläggsdelen 200 pixlar bredare så att bilderna ska få större plats, mina gamla bilder jag la upp här är anpassade till det så därför är det lite mer vitt på högersidan av bilderna. Men det fixas till nästa inlägg!
 
Som sagt är både sommarvädret och sommarlovet slut, på tisdag (imorgon!!!) börjar allvaret igen och ännu en skoltermin börjar. Jag börjar 2:a året på en ekonomilinje och detta året kommer vi ha UF (ung företagsverksamhet), där man själv eller i grupp får prova på att starta ett företag. Det ska bli roligt!
 
Annars jobbade jag min sista dag på ICA igår! 6 veckors jobb blev det i sommar, nästa år tror jag att det blir mindre då det har blivit väldigt mycket detta sommarlovet. Idag ska jag till Ullared/gekås med mamma, storebror och hans franska tjej då min storebror ska köpa saker till när han ska flytta. Jag hänger med för att göra mamma sällskap så har inte planerat att köpa något speciellt.
 
Ni får ha det bra! :)
 

Mörk Natur

Nikon D7200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
 
Fotade natur en sen kväll när månen stod högt på skyn även om solnedgången var vacker på andra sidan.
-Bilderna talar för sig själv-
:)
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com