Snöfall kan lyfta en bild

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej!
 
Det har varit väldigt tråkigt väder denna skolveckan, men igår kom snön tillbaka! Jag vaknade och såg att det snöade jättestora snöflingor. Jag åt frukost jättesnabbt, bytte kläder och fixade mig lite. Drog med lillasyster ut som fick agera avtryckare. Tycker det blev bra bilder, de blir lite intressantare att det är små vita prickar i bilden än om det bara är vanlig bakgrund.
 
Idag har jag varit på gymnastiktävling! 
Både mina gymnaster och jag var med och tävlade. Mina gymnaster var uppdelade i 3 lag på 2 klasser och 1 i varje klass vann! De var superduktiga och vi märker verkligen hur de har utvecklats. För mitt lag gick det lite sämre för och vi kom 2:a (av två tävlande haha). Jag har fått en spärr i mitt dumma huvud att jag inte kan köra volter utan skruv så jag fick köra först en halv skruv och sen en hel skruv vilket också var första gången jag tävlade med hel skruv. Alla som tävlade var jätteduktiga!
 
Om en vecka är det sportlov och då åker jag till sälen, längtar!
Vi ses :)
 

Hopp i solnedgång

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hejsan hejsan!
 
Veckorna går så sjukt snabbt och det har redan gått en månad på 2016. Har gått och blivit förkyld vilket inte är så trevligt. Har haft två prov denna veckan, får hoppas det gick bra! Var inte så frisk på fredagen men åkte ändå in och gjorde provet, det resulterade i att jag nog var ganska kortfattad.. :( 
 
I onsdags var det jättefint väder så jag och syster gick ut för att ta lite bilder, det blev helt okej! Har ni märkt att det blir ljust mycket tidigare nu? Nu går solen upp redan när jag börjar vid 8, hur ljust det är påverkar verkligen ens humör.
 
I helgen har jag inte gjort så mycket, pluggat inför naturprovet jag har på onsdag och kollat på melodifestivalen! Nu ska jag försöka fixa allt till imorgon och sen sova, börjar tidigt imorgon.
 
Vi ses!

Snowy landscape

Nikon D3100 + Nikon 18-55mm
 
Hejsan!
 
Snön är försvunnen så därför tänkte jag lägga upp några tillbakablickar på hur fint det var för förra veckan. Proven har börjat i skolan och jag har därför inte mycket tid över. Måste plugga nu så det blir ingen mer text i detta inlägget!
 
Vi ses :)
 
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com