Orangea blommor i snön

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hejsan! 
 
Ännu en vecka har sprungit snabbt förbi och det har inte hänt mycket ovanligt!
 
Jag har varit på två skol-if möten denna veckan, styrgrupps- och styrelsemöte. Vi planerade och gjorde diverse andra roliga ting. I torsdags var jag som vanligt ledare för 2 gymnastikgrupper från klockan 17-20.30. Det gick bra, de är så duktiga mina gymnaster! :)
 
Igår åkte jag in en snabbis till stan för att köpa skidor till mig. Vi ska till sälen på sportlovet och det blir billigare i längden om jag köper ett par skidor nu. Hann även gå en snabb runda i några affärer och fick med mig en mysig tröja från H&M. Vill ha fler varma "stickade" tröjor men tycker det är jättesvårt att hitta tröjor som inte blir elektriska. Ofta har tröjor akryl i sig och då är de oftast elektriska. Men denna tröjan jag köpte innehåller mest bomull och ingen akryl så den blir inte elektrisk! 
 
Idag vid klockan 8 åkte jag ner till byn för att jag, Julia och Sanna skulle åka skridskor. Det börjar bli varmare nu så isen var inte perfekt men det var helt okej att åka. Ikväll ska jag vara ledare för friståendeträning sen ska jag träna en timme. 
 
Det var en liten summering av min vecka. Hoppas ni haft en bra vecka också! :) 

Rödluvan med en rosa sjal

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Tjenare!
 
I söndags var jag på Gekås och shoppade, köpte massa saker jag behövde och bland annat denna sjalen som jag endast köpte för att ta kort i. Vaknade igår och såg under dagen att solen var uppe, började göra mig iordning och gick sedan ut för att ta kort i minusgraderna. Tyckte det blev lyckat, då jag bara var ute i ungefär 20 minuter för sedan tappade jag känslen i fingrarna. 
 
Idag har jag pluggat hela dagen och imorgon blir lite densamma men ska nog även planera lite gymnastikträningar med Becca. Skolan börjar ju på torsdag och jag är inte taggad, detta lovet har gått sjukt snabbt. 
 
Nu ska jag sova så jag kan gå upp lite tidigare imorgon så jag vänjer av mig!
Ha det bra!
 
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com