Timeless

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
 
Hej!
 
Idag har jag jobbat hela dagen, inget märkvärdigt utan bara som vanligt. Lite varuplockning och lite kassa, jobbade en timme längre idag än vad jag brukar göra men tiden gick så snabbt så!
 
Jag har börjat kolla lite på att uppdatera min kameraväska med de pengarna jag kommer tjäna i sommar. Jag har haft min Nikon D3100 sen 2010 eller 2011 vilket är 5-6 år sen (oj, sjukt!) och nuförtiden lånar jag min systers D3200 när jag fotar självproträtt då jag kan använda en fjärrutlösare. Är också sugen på ett nytt objektiv men vi får se, jag ska kika lite så får jag se. 
 
Ses!

Vita blommor och en blå krans

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej!
 
Var ute och plockade blåklockor och hårnålade sedan in de i mitt hår och skapade ett litet hårband av blommorna. Gick ut och fotade lite och här är några av de bilderna. Har förresten på mig min nya tröja som jag beställde från zalando.
 
Jobbat hela dagen idag och är ganska sliten så jag checkar ut och önskar er alla en bra kväll! ;)

Magiskt ljus

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej alla underbara!
 
Idag har varit en mycket uttröttande dag! Första dagen tillbaka på jobbet efter 2 veckors semester, ganska segt men ändå skönt att vara sysselsatt och få lite extra pengar att röra sig med. Jobbar förresten på Ica i min hemstad om jag inte skrivit det innan, så plockar varor och sitter lite i kassan. Mina ben är helt körda nu efter att man gått så mycket, men jag och mina ben vänjer oss snart! ;)
 
Kommer lite fler bilder från min fotostund ute i min lada, jag upptäckte att dammet la sig i strimmor och blev så magiskt så jag offrade mig att helt smutsa ner mig haha. Jag tycker att det var värt det! Har fler bilder så de kommer snart, jag var ute och gick en liten runda innan och blev inspirerad till att ta några andra självporträttsbilder och försöka göra en krans av blåklockor, då det kryllar av de här hemma. Vi får se om jag tar tag i det imorgon!
 
Fick även ett paket från zalando idag också, en ryggsäck som jag tänker använda som skolväska för 135 kr (!!!), det var 70% rabatt på just den ryggsäcken. Jag länkar den här för att jag tycker verkligen att det är ett riktigt kap! (Hade en annan väska från samma märke detta skolåret och den har fungerat bra, helt min åsikt! Jag köpte den röda.) Jag klickade även hem en kjol och en tröja, tröjan är superfin men kjolen är för lång så den blir att skicka tillbaka.
 
Det var en liten uppdatering från mig.
Hoppas vi ses!
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com