Timeless

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
 
Hej!
 
Idag har jag jobbat hela dagen, inget märkvärdigt utan bara som vanligt. Lite varuplockning och lite kassa, jobbade en timme längre idag än vad jag brukar göra men tiden gick så snabbt så!
 
Jag har börjat kolla lite på att uppdatera min kameraväska med de pengarna jag kommer tjäna i sommar. Jag har haft min Nikon D3100 sen 2010 eller 2011 vilket är 5-6 år sen (oj, sjukt!) och nuförtiden lånar jag min systers D3200 när jag fotar självproträtt då jag kan använda en fjärrutlösare. Är också sugen på ett nytt objektiv men vi får se, jag ska kika lite så får jag se. 
 
Ses!

Vita blommor och en blå krans

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej!
 
Var ute och plockade blåklockor och hårnålade sedan in de i mitt hår och skapade ett litet hårband av blommorna. Gick ut och fotade lite och här är några av de bilderna. Har förresten på mig min nya tröja som jag beställde från zalando.
 
Jobbat hela dagen idag och är ganska sliten så jag checkar ut och önskar er alla en bra kväll! ;)

Där solen lyser in

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej!
 
I torsdags morgon tog jag tag i det jag tänkt göra väldigt länge nu! Ni som följt mig läänge vet att jag tog andra bilder i min lada när solen lyste in och jag har sen jag såg de gamla bilderna velat ta om de bilderna! Jag kanske visar de bilderna någon gång. Det är helt magiskt där inne, däremot är det ganska smutsigt men jag tycker bara det tillför till bilden! Däremot inte så fräscht för mig... Inte sen när det blev coola linjer när man slängde upp damm, usch! 
 
Har lite fler bilder från denna fotostund så de kommer upp senare så håll utkik!
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com