Makro i solnedgången

Nikon D3100 + Nikon 18-55mm + closeupfilter 10+ & 4+
 
 
Hejsan!
 
Det var ett tag sen jag uppdaterade här och det är pga att jag har jobbat, 2 veckor på lokala ica butiken och det har tagit all min kraft att fixa med bilderna. Men nu har jag 2 veckors ledigt innan jag ska jobba 4 veckor till och sedan är sommarlovet slut :( 
 
Till skillnad från typ alla andra bilder på min blogg så är detta inte bilder på mig själv (chockad!), men jag har tagit mycket mer naturbilder nu och det är något som jag tycker är roligt! Att ta makrobilder på djur eller växter, man behöver inte gå långt utan det finns alltid mycket att hitta på en liten yta av naturen!
 
Idag övningskörde jag för första gången inne i Växjö, jag bor ungefär 3-4 mil ifrån växjö och det är även där jag går på gymnasiet. Det gick bra, men det är så läskigt när det är så mycket bilar runt omkring. Jag fick motorstopp vid ett stop och det var jättemånga bilar efter mig, då blev jag lite stressad! En annan rolig sak är att jag tältar just nu ;P haha. Vi satte upp tältet igår i trädgården och sov där förra natten och ska även göra det inatt. Det är så mysigt och svalt att sova här ute, dock lite kallt på natten men det gör inget. Mamma och syster ligger just nu och kollar på en film så jag ska kolla på den istället för att skriva här så jag hänger med i den. 
 
Ha det så bra! :)
 
 
 
Postat av: Lovisa (wildisland)

Wow, den sista bilden var riktigt cool!

Svar: Åh tack så mycket!
julia johansson

2016-07-11 @ 19:16:29
URL: http://wildisland.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: