Bakom en gren

Nikon D3200 + Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej!
 
Fler bilder från solnedgången för någon vecka sen, jag har så många bra bilder härifrån så det kommer komma fler inom snart! Tyvärr gick solen ner men himlen var ändå full av ljus så ställde mig så att jag blev belyst av den. Gillar att jag blir så ljus och sen att bakgrunden är så mörk, blir att jag "står ut" från bakgrunden. Det som gjorde att jag änns ställde mig där var för att grenen var i perfekt höjd och tänkte det skulle göra bilden lite intressantare!
 
Nog med fotoprat, igår var jag på möte med Skol IF från min förra skola, vi har som plan att bygga en spontanidrottsplats framför skolan och nu hade vi möte med leader linné där vi presenterade vår idé och sen diskuterade vi vad vårt nästa steg var. Skönt att komma ner till byn när jag bara sitter inne hemma hela dagarna, jag är verkligen en person som måste ha något produktivt att göra (typ städa, redigera, skol if saker) vilket i vissa fall kan vara dåligt. Då det finns vissa saker som klassas "mindre produktivt" vilket jag har blivit uppväxt med är bland annat att sitta vid datorn, dagarna nu har gått till att jag suttit och redigerat en massa och det gjort att jag suttit mycket vid datorn. Men är det verkligen så dåligt att vara på datorn? Jag vet inte!
 
Har ni flickr? Jag försöker bli mer aktiv där och lägga ut mina bilder, de får mycket bättre kvalitet och man kan göra album och organisera bilderna. Man kan även se exakta inställningar jag hade när jag tog korten.
Jag tycker ni ska gå och följa mig på Flickr, och skapa en egen så jag kan följa er! :)
!!MIN FLICKR! (LÄNK)!! 
PS: Jag har redan lagt upp fler bilder från denna fotograferingen där för er som vill ha en sneak peak! 
 
Kram
Postat av: trisiaa

wow så fin!

Svar: Tack så mycket! :)
julia johansson

2016-06-15 @ 17:49:03
URL: http://www.trisiaa.se
Postat av: Alice

Så najsiga bilder!!

Svar: Tackar! :D
julia johansson

2016-06-16 @ 13:21:41
URL: http://www.alicem.devote.se
Postat av: Sarah

Tack så mycket . fina bilder

2016-06-18 @ 20:03:04
URL: http://klarahs.blogg.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Fantastiskt vackra bilder!

Svar: Åh tack! :)
julia johansson

2016-06-20 @ 20:46:08
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: