Amanda Jonas fotoutmaning: Tema Färgbomb

Nikon D7200 + Sigma 17-70mm + Sigma Extern blixt
 
När jag såg temat färgbomb fick jag en idé att sätta ihop en bild på mig med bilder jag sedan fotade på droppar av karamellfärg som bomber nedanför ytan. Gick sådär då jag överskattade mina förmågor av att fota dropparna (visade sig även att jag endast hade röd karamellfärg ;D). Slutresultatet blev lite dovare färger än det färgstarka jag först tänkte men gillar den ändå!
 
Har faktiskt länge (typ sedan jag började blogga 2012) velat vara med på någon sorts fotoutmaning men det har aldrig blivit att jag hittat eller vågat vara med. Nu tänkte jag att det är dags när jag såg DETTA inlägg på Amandas blogg. 
 
Ni får ha det så bra! :)

Ett kort stopp i London

Nikon D7200 + Sigma 17-70mm / Nikkor 50mm f.1.4G
 
Hej!
 
I sommras åkte jag på en veckas resa med min mamma, syster och några släktingar. Vårt huvudsakliga mål var ett hyrt hus i Frankrike men vi mellanlandade i London i 2 dagar och en dag spenderade vi som turister i staden. Först shoppade vi på Primark och sedan gick vi runt och åkte turistbuss, turistbåt och gick runt på gatorna. London var verkligen en jättefin stad som jag gärna åker tillbaka till! 
 
Tillbaka till idag så har jag varit förkyld i snart 2,5 veckor vilket inte har varit roligt. Varje gång jag trott jag varit frisk har jag ansträngt mig och blivit dålig igen. Om det inte blir bättre på måndag så måste jag till doktorn. Då jag varit så sjuk så har jag missat ganska mycket i skolan och har inte riktigt orkat göra något annat än att bara vila. Idag ska jag jobba hela kvällen och jag hoppas det går bra, just nu känns det som det kommer bli jobbigt :(
 
Hoppas ni har en fortsatt fin helg! 
JuliaJohanssonfotografi @gmail.com